Levering

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn standaard €5,95 . Alle pakketten worden verzonden via PostNL, met de Track and Trace code kan je jouw pakketje volgen.

Goed nieuws: het is ook mogelijk om jouw pakketje (gratis) af te halen in de winkel. LET OP: Maak na het bestellen een afspraak voor het ophalen via de mail info@roosthelabel.com

Extra goed nieuws: bij een bestelling vanaf €59,95 heb je gratis verzending!

Wat zijn de levertijden?

Heb je een bestelling geplaatst? Dan gaan wij hier gelijk mee aan de slag! Wij doen ons best om je pakketje binnen 1-3 werkdagen te versturen.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Je bestelling kan je volgen met de Track and Trace code, welke je in de mail hebt ontvangen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja dit kan zeker. Tijdens het bestellen kies je voor afhalen. Nadat de bestelling is geplaatst ontvangt u een e-mail met wanneer je pakket klaar ligt om af te halen.

Check voordat je komt nog eens onze openingstijden, zodat je niet voor een dichte deur staat.

Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Als je niet volledig tevreden bent je bestelling, kan je het item(s) binnen 14 dagen retourneren. Retourneren kan naar het volgende adres:

Roos the label

Torenburgstraat 15

1704CE Heerhugowaard

De verzendkosten worden niet terugbetaald. Bij de retourzending zit de juiste factuur erin, met duidelijk op aangegeven welke items retour komen. Het bedrag staat binnen 7 werkdagen na het ontvangen van het geretourneerde product op de betaalrekening.

Kan ik items ook (om)ruilen?

Het is helaas niet mogelijk om items te ruilen die gekocht zijn via onze webshop. Wanneer u geïnteresseerd bent in een ander product, kunt u het volgende stappenplan volgen:

- Retourneer het ongewenste artikel. Dit artikel wordt als een normaal retour beschouwd en zal binnen 7 werkdagen worden verwerkt.

- U kunt in de tussentijd alvast het nieuwe artikel bestellen via onze webshop, binnen 1-3 werkdagen heeft u het gewenste artikel in huis.